Leerroutes

Wij bieden de volgende leerroutes.

• Aansluiting mbo
    Deze leerroute bereidt leerlingen voor op de Entree-opleiding of via de toelatingstoets op niveau 2 van het mbo.
  • Aansluiting reguliere arbeid
    Binnen deze leerroute werken wij met de leerlingen toe naar het verlaten van onze school met een arbeidscontract.
  • Beschermde arbeid
    Hierbij werken wij met de leerlingen toe naar een arbeidscontract waarbij de leerling nog een vorm van ondersteuning krijgt.
  • Vmbo-programma
    Wij bereiden leerlingen in drie jaar voor op doorstromen naar het reguliere vmbo. Leerlingen halen daar hun diploma.