Groepsindeling

Wij houden rekening met een aantal zaken bij het indelen van onze groepen.

• Leerjaar en leeftijd van de leerlingen.
  • Uitstroomprofiel. Dit is de verwachting van wat de leerling na zijn of haar tijd op het Auris College Goes gaat doen. Wij werken met vier leerroutes.
  • Vmbo-onderbouw
  • Aansluiting mbo
  • Reguliere arbeid.
  • Beschermde arbeid.

Binnen de groep werken leerlingen op hun eigen manier, niveau en tempo. Ook werken de leerlingen met veel lesstof gezamenlijk. Onze groepen bestaan uit gemiddeld 9 leerlingen. Elke groep heeft een eigen mentor. Deze heeft veel contact met leerlingen en ouders.